Nieuwe Innostock wil maatwerk bieden

HUSA Logistics uit Veendam, Boltalents uit Hoorn, en de Groningse startup Innosend starten samen Innostock. Een nieuwe fulfilmentdienst gericht op webwinkels die hun logistiek helemaal willen uitbesteden. Met Innostock willen ze maatwerk fulfilment aanbieden.

Met fulfilment centra in Hoorn of Veendam (totaal 12.000m2) biedt Innostock persoonlijke en op maat gemaakte opslag- en verzenddiensten. Het mikt op webwinkels die de logistiek volledig uitbesteden. Daarnaast positioneert Innostock zich als partner in opslag van grotere volumes en producten met afwijkende maten en gewichten voor de zakelijke logistieke markt. Om die redenen kozen eerder onder andere A Little Lovely Company, Game Hero en Belieff voor Innostock.

‘Meer kunnen dan de standaard fulfilment’

“De combinatie van Husa Logistics, Boltalents en Innosend is een logische. De jarenlange ervaring en faciliteiten van Husa Logistics in combinatie met de kennis van e-commerce markt van Boltalents en Innosend maakt dat we meer kunnen dan de standaard fulfilment die veel partijen bieden”, zegt Michiel Bregman, co-founder van Innostock.

Bregman: “Wij kunnen ook webwinkels bedienen met zowel B2C als B2B, met sterk wisselende voorraden, met grote of zware producten of die gecertificeerde opslag van levensmiddelen vragen. Dat vraagt dat we zowel dagelijks importcontainers lossen als vele online bestellingen afhandelen.”

Cuno Sunnotel, medeoprichter van Innostock Hoorn: “Met een persoonlijk advies op maat helpen wij ondernemers om de overstap van hun eigen magazijn of een ander fulfilment center makkelijk te maken. We zorgen voor de verhuizing, koppelen ons geautomatiseerde systeem met de verzendsoftware en de meeste webshopsoftware en de webshophouder heeft meteen inzicht en een efficiënt proces. En de webshophouder kan te allen tijde langskomen om bijvoorbeeld de kwaliteit van de bestelde ontvangsten te controleren.”

Over de auteur

Gerelateerde berichten